Om os

Alt om klinikken

Kiropraktisk Klinik ViborgHos Kiropraktorerne i Viborg yder vi hver dag vores bedste indenfor behandling af alle led i kroppen, som har nedsat bevægelighed. 
 
Vores hovedområde er behandling af lidelser i bevægeapparater, det vil sige led, muskler og knogler /nakke, ryg, bækken skulder, hofte, albue, knæ, håndled, ankel, hænder, fødder, fingre, tær, kæbeled samt lidelser afledt herfra som feks. hovedpinelidelser, svimmelhedstilstande, udstrålende og henviste smerter som feks. brystkassesmerter m.v. Vi ser både akutte og kroniske tilstande i alle aldersgrupper, elitesportsfolk og motionister.
 
Kiropraktorerne, har som tandlæger uddannelse i udredning og diagnostik og tager patienter i behandling med sygesikringstilskud uden du behøver at være henvist fra egen læge. Du skal blot kontakte os og booke en tid.
 
Vores klinik er i 2016, som en af de første 14 danske kiropraktorklinikker, akkrediteret af sygesikringen i overensstemmelse med Den Danske Kvalitets Model. Vi tilbyder ultralydsscanning af bevægeapparatlidelser og har uddannelse efter fælles europæisk standart (EFSUMB) og har således sygesikringstilskud til undersøgelsen. Uddannelsen er løbende opdateret ved supplerende kurser i ultralyd.
 
Vi tilbyder digitalrøntgenudredning og har henvisningsret til MR-scanning samt ekstern røntgenundersøgelse. Ved første gang konsultationer afsættes tid til sygehistorie og undersøgelse, typisk 40 minutter. Du vil enten blive tilsendt et helbredsspørgeskema forud for undersøgelsen, eller blive bedt om at møde op 10 – 15 minutter før for at udfylde skemaet.
 
Tager du receptpligtigt medicin eller har fået forudgående undersøgelser eller behandling (røntgen, blodprøver eller andet), må du meget gerne medbringe information om samme til din konsultation.

Har du brug for kiropraktor-hjælp
Vi behandler alle led i kroppen, som har nedsat bevægelighed.